Extra föreningsdag lördag den 15 september!

publicerad i Nyheter | 0

Som säkert många vet så har vi av Bottenvikens Skärgård fått pengar för material till en handikappanpassad bastu på Lillhällan.

Underarbetet för bastun och altan runt bastun är klart så nu gäller det att snabbt få upp bastun under tak och skruva altandäck.

De som har möjlighet kommer till hamnen på lördag den 15 september kl. 09 00 då vi tar en kopp kaffe och planerar dagen. Virket till bastu ska flottas ut och sen börjar byggnationen. För er som inte känner er hemma i att bygga så finns det också många andra uppgifter som behöver göras. Självklart så gör vi uppehåll under dagen för att fika något matnyttigt.

För de som sen har möjlighet bjuder Båtklubben på hamburgare vid 17 tiden och sen finns det möjlighet att se AIK vinna mot Rögle på storbild i klubbstugan.

Styrelsen för Kåge Båtklubb