Nu har Skelleftebränslen öppnat tankstationen!

Under förra sommaren var det en del som upplevde strul med anläggningen. Skelleftebränslen beskriver nedan ett antal anledningar till fel som kan uppstå och tipsar oss samtidigt om hur man kan få bättre funktion. En stående uppmaning är dock att följa instruktionerna ordentligt vid tankning.

• Bankkortstransaktioner har en tendens att fastna och strula, eftersom de går mellan terminal och bank helt utan vår insyn så vi vet inte vem som tankat utan får enbart volym och belopp samt delar av kortnumret till vår databas i samband med tankningen.
  • Varje natt görs ett dygnsavslut och banken skickar pengarna påföljande dag. Till dess att dygnsavslutet är gjort så ligger den reservation som man gjort låst hos banken, när avslutet är gjort tas reservationen bort och det faktiska beloppet belastar kundens konto och vi erhåller våra pengar.
  • Bankkortsaffären är ekonomiskt bra för oss. Vi får dels bättre betalt, dels pengarna redan dagen efter, trots detta rekommenderar vi båtägare och klubbmedlemmar att skaffa ett tankkort hos oss.

Fördelar för kunden med Skelleftebränslens tankkort:

• Mindre strul vid tankning och högre driftsäkerhet.
  • Rabatt på både diesel och bensin.
  • Inga kostnader eller förpliktelser kopplade till kortet, ingen faktureringsavgift
  • Faktura en gång i månaden med 20 dagars betalningsvillkor.
  • Faktura via e-post, pappersfaktura eller autogiro, valet gör man i kortansökan.
  • Man kan avsluta kontot med ett samtal eller mejl samt att man klipper kortet.
  • Ansök om kortet på Skelleftebränslens hemsida och signera med Bank ID eller skriv ut en ansökan och skicka in eller lämna på kontoret, Metallvägen 9, Skellefteå.

Kåge Båtklubb och Skelleftebränslen AB i samarbete.