Viktig info och påminnelse om föreningsdagar i Kåge Båtklubb

Onsdag den 30 september: Allt vatten på klubbområdet kommer att stängas av pga ledningsarbeten.

Lördag den 3 oktober: Alla båtar måste senast den dagen vara borta från hela D-bryggan, C-bryggan mot land, samt plats C30-31. Y-bommar, samt landgången till D planeras att tas bort den 4 oktober. Om du vill ha i båten längre, så lägg den på någon ledig plats på A- eller B-bryggan.

För att hjälpas åt att göra våra anläggningar klara inför vintern är det önskvärt, viktigt och uppskattat att du ställer upp vid någon av de kommande två föreningsdagarna. Om vi inte hinner göra klart, så riskerar vi onödiga skador på bryggor, bommar, mm.

Söndag den 4 oktober

Lördag den 10 oktober

Vi startar med genomgång kl. 09 00 respektive dag.
Under dagarna så stannar vi givetvis upp och äter lunch som klubben bjuder på.
Vi beräknas sluta vid 14-tiden.

Hoppas du har möjlighet att vara med någon av dagarna. Det finns saker att göra för alla.

Särskild hänsyn utifrån bedömda risker med Corona-viruset:

För att minska risken för smittspridning, så kommer vi inte att ha någon gemensam samling i klubbstugan, utan håller oss utomhus i mindre grupper. Vi respekterar varandra och håller avstånd mm. Lunchen serveras Corona-anpassad.