Föreningsdagar i Kåge Båtklubb

Vi har under juni planerat in två kvällar för att göra i ordning det sista som återstår för att våra anläggningar ska fungera så bra som vi vill ha det i sommar och att vi har det rent och snyggt.

Tisdag den 2 juni, kl 17.00, löpande samling utanför verkstaden (kom när du kan)

Onsdag den 10 juni, kl 17.00, löpande samling utanför verkstaden (kom när du kan)

Hoppas du har möjlighet att vara med någon av dagarna (självklart får man vara med båda dagarna om man vill). Du som kan och vill, får gärna ta med dig släp (och köra bort ett lass skräp).

Särskild hänsyn utifrån bedömda risker med Corona-viruset:

För att minska risken för smittspridning, så kommer vi dessa kvällar inte att ha några gemensamma samlingar i klubbstugan, utan håller oss utomhus i mindre grupper. Vi respekterar varandra och håller avstånd mm.