BRÄNSLE, DIESEL O BENSIN MED KORTBETALNING

På hamnområdet finns Skelleftebränslens tankanläggning (kontaktuppgifter finns vid betalautomaten på bryggan). Muddring är nu utförd så att djupet på norra sidan tankningsbryggan är minst 2,5 meter. Nedan kan du se en djupkarta som anger djupet vid normalvattenstånd.

Djupet är vid normalvattenstånd
Djupet är vid normalvattenstånd

Båtgäst:

Vid akuta problem så förtöj vid mast eller lyftkranen, de syns på långt håll. Ta i första hand kontakt med KBK hamnkapten och i andra hand styrelsen.
Hamnkaptenens nr:
070-318 41 80
Styrelsens telefonnummer finns Här

Insegling från sydost. Förtöj vid markerade gästplatser.

Kåge hamn båtplatser

Avgifter:

  • Dygnsavgift 150 kr. Klubbstugan har kodlås med kod som erhålls vid betalning av hamnavgift.

Swish nummer 123 609 56 16 eller
bankgiro 5606-7416 eller
låda/brev vid ingång klubbstugan.

Här finns dusch, tvättstuga (betalas med swish). WC, RWC, kök (laga din egen mat/fika och använd sittplatserna inom området) samlingslokal (delas med alla gäster), tv, fritt Wifi som normalt når även till eran båt. Här finns sommarrestaurangen Kåge Hamncafé, som har öppet hela sommaren. Deras sida nås här . Inom området finns el och färskvatten även på på bryggorna, samt soptunnor för båtfolk. Sugtömning av latrintank för båtar. Vi har en mastkran (manuell) samt en kran som kan lyfta upp till 7,5 ton. Behöver ni använda den så se under medlem, sjösättning/upptagning.

Lillhällan

För mer avskild förtöjning rekommenderas Bastuholmen (Lillhällan), 0,5 Nm mot nordnordost med 50 meter lång flytbrygga med djup på ca 2,5 meter.. Anläggningen som till största del är anpassad för personer med funktionsnedsättning bestående av stuga, bastu, utedass, anpassade ramper för rullstol, el (även på bryggan), grillplatser, bord, bänkar, vindskydd m.m.

Dusch och diskmöjligheter i dricksvatten naturligtvis med varmvatten.

En bastu o dusch anpassad för personer med funktionsvariation finns.

Glöm inte att ta med soporna när ni åker dom kan lämnas i Kåge Båtklubbs gästhamn.

Avgifter Lillhällan:

  • Dagavgift 25 kr
  • Dygnsavgift 100 kr
  • Säsongskort dag 250kr
  • Säsongskort dygn 600 kr

 Gästavgift Lillhällan: Swish nummer 123 032 33 52 eller bankgiro 481-2376. QR-koder för betalning finns uppsatta.

Se även utflyktsmål här.

Till Kåge samhälle är det 1 km. (normalt har vi cyklar att låna) Där finns ett stort serviceutbud med livsmedelsbutik (Ica), post (Ica), repslageri, bensinmack, kinamat, utomhusbad, sjukgymnast, massage, pizzeria, apotek, frisörer, folktandvård, kyrka m.m.

Till Skellefteå centrum är det 10 km med goda bussförbindelser. Busshållplats vid E4, ca 500 m från hamnen. Hör med oss på kajen så om ni har tur så skjutsar vi.

Gäst med bil eller cykel:
Vi har stor allmän gratis parkering. Sommarrestaurangen Hamncaféet Kåge håller öppet under sommaren. Var snäll och parkera inte på gräs eller i slänter. För gemensam trivsel respektera våra avspärrningar.
Vi tar inte emot camping.